Veelgestelde vragen

Ik wil mijn aanmelding wijzigen
Wil je je aanmelding wijzigen? Stuur een e-mail naar info@stimulansz.nl. Vermeld hierin de training waarvoor je je hebt aangemeld en de wijziging die je wilt laten doorvoeren. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.

Ik wil mijn aanmelding annuleren
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kan een collega je plaats innemen. Je kunt deze of andere wijzigingen eenvoudig doorgeven via info@stimulansz.nl.
Annuleren van je aanmelding kan natuurlijk. Kosteloze annulering van je deelname is mogelijk tot 20 werkdagen voorafgaande aan de datum van de bijeenkomst. Bij annulering na dit tijdstip worden kosten in rekening gebracht. Indien je deelname gratis is, geldt dit uiteraard niet. Zie voor de volledige informatie onze leveringsvoorwaarden.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt
Stuur een e-mail naar webmaster@stimulansz.nl. Wij sturen je dan op korte termijn nieuwe inloggegevens toe.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Klik op Log in in het menu. Klik vervolgens op Wachtwoord opvragen. Vul je Gebruikersnaam in en klik op de knop Aanvragen. Bij invoer van een geldige gebruikersnaam ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met verdere instructies. Controleer je e-mail en volg de stappen in het bericht.
Heb je geen e-mailbericht ontvangen? Controleer zorgvuldig de gebruikersnaam die je invult. Als de problemen blijven bestaan, stuur dan een e-mail naar webmaster@stimulansz.nl om je e-mailadres te controleren.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten
Stuur een e-mail naar webmaster@stimulansz.nl. We sturen je binnen maximaal 2 werkdagen je gebruikersnaam toe.

Ik heb (nog) geen inloggegevens
Ben je (nog) niet in het bezit van inloggegevens dan kun je je gewoon aanmelden voor een evenement. Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Wij zullen je aanmelding zo snel mogelijk verwerken. Hier krijg je uiteraard bericht van. Daarnaast zorgen we ervoor dat je op korte termijn ook inloggegevens krijgt toegestuurd, zodat je een volgende keer wel kunt inloggen. Uiteraard kunt u ook meteen inloggegevens bij ons aanvragen.

Ik heb een ander e-mailadres
Is je e-mailadres veranderd, geef het aan ons door. Wij passen je gegevens aan, zodat alle informatie voortaan weer op het juiste e-mailadres wordt bezorgd.

Ik ben niet meer werkzaam bij deze organisatie
Je gebruikersaccount is gekoppeld aan je huidige werkgever zoals die bij ons bekend is. Ben je daar niet meer werkzaam, laat het ons weten. Dan passen wij je gegevens daarop aan.

Bereikbaarheid Stimulansz
Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 030- 298 2800.
Je kunt ook een e-mail sturen naar info@stimulansz.nl
Wij beantwoorden je bericht binnen 2 werkdagen.

Bezoekadres
Koningin Wilhelminalaan 5  
3527 LA  Utrecht   

Postadres
Postbus 2758
3500 GT Utrecht